Michaela Milhoab "Miisu"

 

► Pituutta 170cm, painoa n. 70kg ► kaksoiskansalaisuus (Englannin ja Suomen kansalainen)
► Hevosten lisäksi harrastaa autoja ja valokuvausta ► opiskellut ratsuttajaksi
► 20-vuotias ► sinkku
► asuu yksin kaksiossa ► puhuu suomea ja englantia täydellisesti
► aloittanut autonasentajan koulutuksen ► opiskelee japanin kieltä
► ratsastuskokemusta koko ikä ► omistaa Japanista tuodun lilan teipatun Nissan Silvia (200SX) S13
Miisu on englantilaissuomalainen, isänsä ollen englantilainen herrasmies ja äiti on kotoisin Suomesta. 
Naisen alku on koko ikänsä ratsastanut, enimmäkseen ratsastuskoulussa, mutta myös koulukavereidensa hevosilla hieman tasokkaammin. Ennen kunnolla hevosiin sekaantumista, Miisun oli tarkoitus ryhtyä ajamaan driftingiä kilpaa. Hevosten kanssa Miisu on päättäväinen ja palkitseva. Ratsastus on melko eleetöntä ja hevoset usein rentoja - tietenkin kaikilla on huonoja päiviä ja niin myöskään neidon ratsastus ole täysin virheetöntä. Naisen suurin ongelma taitaa olla kantapäiden nouseminen ylös ja käsien valahtaminen liian alas, joista tarvitsee muistuttaa melko useasti. Miisu osaa asiansa, mutta tarvitsee pieniä muistutuksia tavoistaan. Ajamisen taito kuuluu myös tytön varustukseen. Lännenratsastuskaan ei ole Miisulle tuntematonta - onhan tällä joskus lännenratsu ollut vuokrahevosena. 

 

 
Miisu on hieman hiljainen aluksi, kuitenkin tutustumalla häneltä saa aika hyviäkin vinkkejä välillä. Nainen on välillä kärsimätön, mutta todella tarkka ja järjestelmällinen kaikesta. Kaappi on aina tiptop kunnossa ja varusteet miltei kiiltävät puhtauttaan. Harjakoppakin on järjestelty tarkasti, missä paikassa mikäkin harja on. Suitset kuuluvat aina olla niputettuna, kuolaimet pestynä ja satulassa puhtaat jalustimet ja huopa. Autoja laittaessa Miisun tavaroilla ei ole niin väliä, vaikka vähän rasvassa, öljyssä tai maalissa olisikin. Miisulle saattaapi maistua alkoholi liian useasti, mutta tallihommista ei luisteta baari-illankaan jälkeen! Kaljaan tai siideriin Miisu ei koske pitkällä tikullakaan, mutta erilaiset drinkit, shotit ja lonkerot menevät alas. Miisu on äärettömän luottettava ystävä, mutta jos luottamuksen menettää, sitä ei hirveän helpolla takaisin saa. 

 

 
Ulkonäöltään Miisulla on tiimalasin muotoinen vartalo, vaaleansiniset silmät ja melko lihaksikas runko. Tummanruskeat pitkät hiukset ovat yleensä kalanruodolla tai ranskalaisella letillä, mutta välillä myös nutturoita ja korkeita poninhäntiä löytyy tytön päästä laiskalla tuulella ollessaan. Naisen alku ei ole juuri koskaan meikannut, joten Miisun löytääkin usein luonnollisessa kuosissaan. Naisella on pienesti pisamia, jotka tulevat esille varsinkin kesäisin, Miisulla on muuten suhteellisen puhdas iho.
Miisu pukeutuu melko siististi. Tallivaatekokoelma koostuu ratsastushousuista, tummista farkuista, mustista capreista ja collegehousuista, tummansinisistä, mustista ja harmaista topeista, mustista urheilurintaliiveistä sekä tummanruskeista johdpureista ja ratsastussaappaista. Tuulella ja sateella hänellä on usein tummansininen tuulitakki tai heijastintakki päällään. Talvella päälle ilmestyy topparatsastushaalari, jotka ovat sinimustat. Miisu siis on melko tumma tyyppi vaatetukseltaan, vaikka kisoihin varustautuu yleensä puhtaan valkoisiin ratsastushousuihin, tummansiniseen takkiin, tummanruskeisiin saappaisiin, valkoisiin hanskoihin ja mustaan kypärään.

Vapaalla Miisu voikin pukeutua hieman räväkämmin ja paljastavammin. Kesäisin vaaleat shortsit, pilottiaurinkolasit sekä kirkkaan väriset croptopit ovat yleinen näky naisen alun päällä. Viileämmillä keleillä vaatteiden pituus vain pitenee, farkut ja melko avonaiset paidat koristavat naisen vartaloa.