I can be your superhero

Virtuaalihevonen / sim game horse
 

 


rakenne © VRL-10864
1,2 © Elsu

nimi Glimmer of Blood "Grim" rotu, sukupuoli Oldenburg, ori
väri, säkäkorkeus musta, 172cm syntymäaika, ikä 18.10.2014 13v (satunnainen)
omistaja/kasvattaja Elias(VRL-14361)/ Elsu (VRL-11938) painoitus Kenttäratsastus
rekisterinumerot VH14-013-0180 ,#PKK3683 koulutus GP, 160cm, 150cm (CIC4)
meriitit EV-II

30.01.2016 EV-II pistein 25,5 (7,5-5-3-2-4-4)
   

Grim on utelias ja ihmisystävällinen. Herra on laiska, ja yrittää aina päästä helpoimmalla.  Hevonen ei hirveästi yritä kohdistaa itseensä huomiota, vaan tyytyy taka-alalle. Ori häkeltyy helposti metelistä ja vilkeestä, jonka takia Grim pitää enemmän rauhallisesta sekä hiljaisesta ympäristöstä.

Grim on tallissa rauhallinen. Ori hieman häkeltyy jos on paljon toimintaa karsinan edessä, mutta ei mitenkään hermostu, saattaa hieman mulkoilla silmiensä alta hälisijöitä. Tallin ovien auettassa, Grim avaa äänihuulensa ja toivottaa tulijan tervetulijaksi. aivan sama ketä sieltä tulee, mutta hevosen on pakko ilmoittaa olemassaolonsa. Ruuistaan Grim on tarkka ja ruoka-ajan lähestyessä alkaa potkia karsinan ovea, mutta pieni ärähdys yleensä toimii touhun lopettamiseen.

Tarhassa ja laitumella
Ori pääasiassa vain syö.Tietenkin laitumelle ensimmäistä kertaa pääsy aiheuttaa Glimille semmoiset pärinät, joita on aina hauska ja jopa pelottavaa seurata, hevonen nimittäin vetelee pierupukkilaukkaa aivan lankojen vierestä ja välillä potkut kohdistuvat lankoja päin, joihin ori ei vielä ole kertaakaan jäänyt kiinni. Glim antaa nätisti kiinni ja saattaa tallustella portille vastaan herkkujen toivossa.

Taluttaessa
Glim katselee hieman tammoja sekä oreja. Hevonen kuitenkin pysyy hyvin hallinnassa, jos pienillä nykäisyillä ilmoittaa olevan yhä narun päässä. Oria ei saa antaa talutettavaksi lapsille tai kokemattomille, sillä silloin hevonen vetää taluttajaansa 6-0 eikä tottele edes nykäisyjä. Ei Glim pahaa tarkoita, se vain haluaa pitää hauskaa.

Hoitaessa 
Ori vain seisoo paikoillaan. Glim nostelee kaikki jalkansa nätisti, eikä välitä vaikka olisi vapaana. Hevonen saattaa torkahtaa pitkän puunaussession aikana, ja haukotteleekin yleensä makeasti. Varustaminenkin on orille helppoa, sillä Glim ei steppaile, pullistele tai nostele päätään kilometrin korkeuteen. 

Yleisesti ratsastaessa
Glim toimii pienin ja kevyin avuin. Ori kuumuu herkästi, mutta rauhallisen ratsastajan kanssa pysyy aisoissa. Glimillä on pitkät, liidokkaat ja näyttävät askeleet. 

Koulussa
Glim kulkee pyöreästi ja koko kroppaansa käyttäen. Kokeeneen ratsastajan kanssa Glim näyttää oikein mukavalta, mutta kokemattomien kanssa ei välitä mitä selässä pyydetään, vaan ravailee tai kävelee ympäri kenttää holtittomasti. Glimin peruutus vaatii pientä hiomista. Laukan sekä ravin nostot ja laskut ovat pehmeitä, eikä oria tarvita kahta kertaa pyytää. 

Esteillä
Glim kuumuu esteillä herkästi, mutta tutun ja kokeeneen ratsastajan kanssa ori menee hyvin. Laukka on pyörivää, mutta esteille lähestytään hieman liian lujassa temmossa. Orilla on tapana liiotella hyppyjä, joten ratsastajan on varauduttava isompaan hyppyyn, kuin mitä este vaatii. Erikoisesteet vaativat vielä suuremman hypyn orin mielestä, ja yleensä juuri ennen estettä ori näyttää kieltävän, mutta hyppää kuitenkin pienen mietinnän jälkeen. Ori tarvitsee siis ratsastaa kunnolla erikoisesteille, ja antaa hieman pohjetta ennen ponnistusta. Maastoesteillä ei tee pysähtymisiä, vaan hyppää suoraan yli.

Maastossa
Glim pärjää yksin tai porukassa. Porukassa orin kuitenkin tarvitsee olla ensimmäisenä. Herra osaa mennä rauhallisesti tai kuin mikäkin ohjus. Yleensä maastoesteillä ori paahtaa, mutta esteisiin ei olla kertaakaan jääty jumiin. Glim muistaa aina kuitenkin kuskin selässä, jota kuunnellaankin tarkasti, vaikkakin välillä pienellä viiveellä. Ori rakastaa emänsä tavoin vettä ylikaiken ja hevonen tykkäisi polskia päivät pitkät.

Trailerissa
Glim on rauhassa, jos vain on kaveri mukana sekä heinäsäkki. Oria joudutaan yleensä suostuttelemaan rehuämpärin kera, sekä kaveri täytyy lastata ensin. Glim kuitenkin jää rauhassa traileriin yksinkin, jos kaveri viedään lastauksen jälkeen pois. Ulos ori tulee nätisti, sekä katselee ympärilleen mielenkiinnolla ensimmäisenä hirnuen. Trailerikäyttäytyminen on periytynyt molemmilta vanhemmilta. 

Kisapaikalla
Glim on yleensä rauhallinen. Ori hörisee kaikille vastaantuleville lajitovereille. Lämmittelyssä hevonen katselee ympärilleen jännittyneenä, mutta radalla näyttää parastaan, kun ei ole muuta hälinää ympärillä. Jos mahdollista Glim kannattaa lämmitellä sekä jäähdytellä kauempana hälinästä, jottei ori joudu stressaamaan enempää. Herra on kyllä yleensä se joka rauhoittaa ratsastajansa eikä toisinpäin.

Sukujuuret

Glimillä on kokonaisia polvia yksi. Emä on kaksipolvinen.

 

i. Glimmer of Hope
hallakonkimo,oldenburg, 173cm

ii. Glimmer
km, old, 174cm
iii. Glimmer of Stars
km, old, 173cm
iie. Glimmer of Love
hrrkkokm, old, 172cm
ie. Hope of Life
hrkko, old, 174cm
iei. Hope
m, old, 176cm
iee. Beautiful Life
hrkkokm, old, 174cm
e. Ways Bloody Secret
ruunikko, oldenburg, 170cm
 
ei. Ways Secret Brown
rn, old, 170cm
eii. Black Secret
m, old, 166cm
eie. Brown Sugar
rt, old, 170cm
ee. Ways Bloody Moon
rt, old, 167cm
eei. Blue Moon
m, old, 165cm
eee. Bloody Mary
prt, old, 167cm


Sukuselvitys

 

Jälkeläiset

Syntymäaika Nimi Emä Omistaja Menestys
         
         
         

 

Periyttäminen

Värigenetiikka   Ee/aa/Gg
  Luonteenpiirteet  
Rohkeus   Taso 4: neutraali
Kuuliaisuus   Taso 5: melko kuuliainen
Temperamentti   Taso 4: neutraali 
Herkkyys   Taso 5: melko herkkä
  Taidot  
Nopeus   Taso 4: normaali
Kestävyys   Taso 5: hieman normaalia parempi
Hyppykapasiteetti   Taso 4: normaali
Ketteryys   Taso 6: normaalia parempi
Liikkeet   Taso 5: hieman normaalia parempi
     

ARNIKAN PERIYTYMISJÄRJESTELMÄ VIRTUAALIHEVOSILLE, VERSIO 1.0   

 

Kilpailukalenteri

PKK:n alaiset näyttelyt
Encore - 29.05.2020 tuom. ?? - 
Zen - 21.06.2020 tuom. Pölhö - KTK-sert

 

Jaoksen alaiset Villit (vain sijoittumiset)
  Hannaby Hanami Week - 07.05.2020 - Intermediate I - 7./28. - 69,643%
  Hannaby Hanami Week - 09.05.2020 - Prix St Georges Special - 3./26. - 74,286%
  Hannaby Hanami Week - 10.05.2020 -  Mother's Day Special - 3./23. - maastoeste
  Hannaby Hanami Week - 10.05.2020 -  Grand Prix - 2./33. - 79,595%